duminică, 28 august 2011

Viata vesnica

   De foarte mult timp savantii nostrii lucreaza la o reteta de potiune, care sa dea viata vesnica celui care doreste acesta insusire. Poate ca ati obervat ca exista unii oameni inaintati in varsta care devin o povara pentru cei din jurul lor cunoscuti si sub denumirile de jarci , pcei batrane, mosnegi, codalai, asteapta groapa, suli imbatranite, babalaci etc.
   Vreau sa spun ca vor fi folositori societatii de astazi inainte deoarce le vom schimba organele cu tat felu de rotiti dintate si fulii cu cureli, tat fealu di microcipuri si sloturi de card, loc de U.S.B-auri G.P.S. A.B.S. si alte gadgeturi, chiar zilele acesta am lucrat la bunicu oleak si e foarte multumit de noile imbunatatiri.  Singura problema este ca trebuie dat cu vaselina zi de zi altfel rugineste.
    Dar parca era vorba de o potiune de viata vesnica, ei bine nu prea este mult de spus, numai doar ca am cateva damigene in beci. Si sunt sigur ca o sa vreti sa aflati si reteta am sa vo dau:
Se ia o galeta verde de muls vaca unsa cu balega, in care se pun urmatoarele ingrediente in proportii egale: nasip ciment, lut. globuri de cristal(se pot gasii la departamentul Vodoo impreuna cu urmatoarele ingrediente sange de liliac, copite de porc mistret, papusealii vodoo, si acid dezoxiribonucleic de o specie mutanta venita din spatiu a carui nume nu poate fi pronuntata in nici o limba de pe pamant asa ca spuneti ca vreti sa va dea o monstra de A. D. N. de la aseea din spatiu. plus sferele vesnice ale apocalipsei) amestecati tot intr-o caldare  si puneti la fiert in 0.5 de cola. lasati la fiert  cam 4 zile dupa care strecurati cu un ciorap dupa aia aia in puneti totul intr-un zahan si amestecati cu lacrima de pui de balena, solzi de elefant african, ceafa de pui,taiguri de ceas electronic elvetian, baterii de ceas mecanic, lentile de microscop si incalziti totul intrun furnal care se alimenteaza cu lava de vulcan. se lasa acolo 2 zile dupa care se toarna intr-o matrita si se lasa la racit cam 9 ore pana cand amestecul devine stabil. se vor obtine patratele sau cerculete (depinde de matrita) apoi se ameteca cu 0.5 de cola, va avea loc o reactie chimica violenta din care va rezulta un lichid de vascozitate asemanatoare cu uleiul de motor dupa care in sfarsit se poate bea.

    Dar trebuie sa stiti ca nu are efect pentru toate persoanele si in locul vietii vesnice pot aparea cateva efecte adverse:
1-mancarimi pe tota suprafata corpului
2-secretii nazale de mai multe culori
3-bube pe fata de 3 saptamani
4-bube pe cur
5-pofta de mancare exagerata
6-holbare excesiva
7-cresterea parului pe toata suprafata corpului
8-aparitia a mai multor cavitati(borti) in cap
9-halucinatii
10-anxietate urmata de stare de depresie si tendinta de a comite suicid
11-dorinta acerba de a face plimbari lungi cu tarabonita
12-pofta de patlagele
13-uscarea retinei si orbire
14-combustie spontana

Dar merita incercata.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu