sâmbătă, 6 august 2011

Retete de la bunica......

                    Odata cu aniversarea de 100 de ani a bunici, P.S. va posta cateva dintre secretele cu care a reusit sa atinga aceasta varsta, transmise prin Comanderul Morar I.:

Dragi agenti PS....cu ocazia bine meritatei vacante de vara m-am gandit sa va injur din nou.......a ma scuzati sa va salut din nou (salut blea....betzash! hai la un jin ars). ca sa vedeti k noi nici in vacantza nu dormim si nu stam dijiaba mam gandit sa va prigatesc din timp pentru sezonu reashi, deshi cari va sa zaca am o serii di leacuri babesti cari o sa va fereasca di tatii bolilii posibili :
     1:    Primul si shel mai important leac ii jinu ars samagonu si tati bauturilii care contin peste 40 grade....acest leac actioneaza la nivelu ficatului da nu di asta ii important, ii important penreu ca microbii si tatii bateriile...a pardon bacteriile mor din cauza lui.acest leac actioneaza cum ajiunji in gura imbiband gura cu un frumos miros di spirt di cari bacteriile fug ca mine di manelisti.
  2:    Al 2lea leac babesc ii usturoiu preparat sua ne preparat in forma de catei sau de orice rasa de canine actioneaza k un scut pi tata perioada zalii si nici o bacterie nu se apropie de voi, shi nishi o fata da asta ii paria a 2a......Asadar poati va astiaptatz sa va dau mai multi leacuri....da nam timp ca tre sa discarc un Kamaz di tzagari si va las cu doaua  (da astia 2 is fenomenale betzash.....incredibile anbelivabal) .


Ca un supliment pentru frumoasele noastri agente din P.S. o sa va prezint un mod foarte simplu de a va pastra silueta: stitz prea bine ca painea ingrasa asa k o sa va prezint un mod de a prepara painea in asa fel sa nu ingrashe.....in primu rand ducetiva la Rodicutza di la magazin si cereti o franzela mopan nu uitati"FRANZELA MOPAN" , in al 2lea rand merjeti acasa cu franzela nu va opriti k mine la bufet si beti k boii....k va treziti fara panii. Dupa ce ati ajuns acasa taiati franzela cu un cutit numai decat din nichel spus si "NI Chel" in felii de maxim 20 milimetrii si minim 15 milimetrii.....atentie la taietura e una dintre cele mia importante etape . Dipi she atz taiet pania....aruncatzo dracu la canii sau la animalele de prin curte si punetzi mana si faceti o mamaliga frumoasa si marii . in felu iesta slabiti garantat.  Cu respect Morar

Un comentariu:

  1. TipaCareSeamanaCuAiaDinUnderworld28 august 2011 la 00:33

    uite k mai am eu un leac babesc (tot la capitolu usturoi^^):
    itzi zic acu o poveste transmisa din generatzie in generatzie d la veki strabuni pan la noi strabuni..despre cum a trait 20xstra bunicu meu magnifica si fenomenala cosmica varsta d 150 d ani. bele urekile:
    cik 20xstra bunicu meu manca in fiecare seara faimosul si ultra mega bengosul , miraculosul usturoi...dup aia crushitza si la culcare. si...kn auze el skeletoanga de moartea venind si graind: ''..am venit sa te ieu babete...''...numa c raspundea 20xstra mosu meu:''da shini i acolo?''..si in acelasi timp izbind moartea anorexica cu un dampf arzator d usturoi prefabricat in hoit d usturoi, ce-i facea okii sa lacrimeze si sa-i scoata floci carliontzatzi p piept si dup aia sa pice inconstienta jos.
    si asa a trait 20xstra bunicu meu fericit pan kn o venit o criza economica si nu mai ave bani de usturoi..care se scumpise k era si seceta.
    za end

    RăspundețiȘtergere