miercuri, 8 februarie 2012

        Tocmai am terminat lucrul la ''Masina Timpului'' impreuna cu cativa savanti ba chiar am si testato cu succes si acum va scriu pe acest blog din anul 2306. Vreau sa spun ca P.S. exista si acum insa nu mai este o organizatie de tip secret. Controleaza intreg pamantul si are cetrul ierarhic in Romania mai exact Bilca.
Nu stiu cum s-a intamplat  dar eu inca sunt conducatorul suprem al P.S.-ului doar ca nu mai sunt om sunt un fel de ciborg. Am jumate de cap metalic ca un fel de caldare brate din fier cu injectoare hidraulice ca la ifron(buldozer) si in fiecare zi savantii trebuie sa imi schimbe uleiul si sa imi bage motrina, adica nu chiar motorina pentru ca petrolul s-a terminat demult ,este vorba de un lichid inflamabil produs din lapte de vaca cu adaos de substante chimice secrete elaborate in laboratoarele P.S. Multe s-au schimbat din 2011 de cand s-a infiintat P.S.-ul: Laboratoarele noastre moderne sunt si mai moderne, am reusit sa pastram valoroasele cunostinte ale savantilor nostrii prin pastrarea vie a creierelor fiecarui savant. Toate creierele sunt tinute intr-un lighean umplut cu un fel de zeama care face bulbuci tot timpul. Ce mai pot spune altceva decat ca sunt foarte multumit de realizarile facute pana acum. Am sa vorbesc cu mine poate imi imprumut niste tehnologie din viitor pentru a o aduce inapoi in prezent, pentru a echipa personalul P.S.


Unele tehnologii noi au ramas in principiu aceleasi ca cele vechi doar ca, au adaptari din ce in ce mai bune, si folositoare  pentru omenire.
Primul produs adus din viitor se adreseaza strict mebrelor P.S. (adica femei nu maini sau picioare)








BORTMAN-66-DD-5F

Dotat cu:
-buton pornire/oprire cu posibilitatea de a ramane pornit tot timpul
-maner
-cablu de 2 km care poate fi legat la obaterie
-tehnologie cameleon isi schiba culoarea, se face si invizibil(''nici nu stii ce a intrat in tine'' este o replica de promovare a acestei tehnologii)


Un al doilea produs din viitor care a schimat functionarea P.S.-ului sunt bateriile:

-stiiu ca ii o inventie veche da noi nu am auzit de ea si e mai bine sa ne aprovizionam din viitor pentru ca din trecut....
sunt mai vechi


Detector-ELIMINATOR-6000 de cocalari:
-ceva relativ nou, o inventie care chiar ajuta omenirea(nu ca celelalte produse nu ar ajutao)
-cu raza de actiune de 30 km si cu 6000 bobme de gat si buzunar, 
pentru ca daca nu avea de astea  nu se mai numea ''eliminator''.
De-a lungul anilor acest dispozitiv a fost modificat. dand posibilitatea de a captura cocalarul in viata, aceasta optiune are numele de Optiunea Cusca da si altele precum:
Optiunea NaPaLm.
Optiunea Groapa
Optiunea Barda si Cutit etc.


    In principiu acestea sunt cateva dintre lucrurile pe care leam adus din viitor, dar nu ma voi oprii aici, vom face si alte prezentari ale altor dispozitive in viitorul apropiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu