sâmbătă, 9 iulie 2011

 Dragi membrii P.S. sunt sigur ca va-ti alarmat in legatura cu lipsa activitatii. Ca scuza voi spune ca am fost ocupat dupa cum stiti cu totii cu securitatea organizatiei dar de fapt toata lumea stie ca perioada trecuta betiile, gangbangurile, noptile pierdute cu membrii P.S. si cativa saci de faina, intretinerile si reparatiile masinii de facut mamaliga cu branza si restul meniurilor prezentate in ''facilitati'', adevarul este ca cativa dintre membrii P.S.-ului au fost afectati de una dintre cele mai periculoase lucruri de care un om poate fi afectat si anume diaree explosiva sau/si constipatie ce au tinut membrii cu zilele pe buda, plus ca mai apare pe la ora 6 de luni pana vineri cateva episoade consecutive de ''Minunatele aventuri ale lui Flabjack''. Cu toate acestea probleme de securitate exista in cadrul P.S.-ului si de acum inainte neglijenta nu va mai fi tolerata, va informam cu aceasta ocazie ca sau infiltrat spioni in organizatie si acum aveti prilejul sa puneti in practica tot ce ati invatat la orele de instructaj. Probabil ca va sunt bine cunoscute trusele Antispionu S-414.



Odata cu cu primirea de informatii despre aceasta amenintare am fost nevoiti imbunatatim trusele antispionu si drept urmare am adaugat cateva obiecte noi printre care: sniper, batalau de mujdei multifunctional care se poate fulosii si pentru prepararea mamaligii, motorina, aghiazma, 5g marijoana,o sticla de otet, un borcan de jujmari si binoclu.
 SI in consecinta sunteti chemati la cea mai apropiata sucursala a organizatiei P.S pentru a schimba vechile truse cu cele noi U.P.G.R.A.D.E.D. antispionu si bine inteles se vor face noi ore de instructaj in scopul utilizarii acestor noi truse. Sunteti rugati sa nu va mai prezentati la ''instructaj'' fara 0.5 de coooooooola, si 0.5 probe de urina petru teste medicale. Aveti grija sa nu amestecati sau sa icurcati aceste doua lichide, este pentru binele vostru....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu