vineri, 13 mai 2011

Recunostinta P.S.-ului

       Fiecare om isi are un loc bine determinat, cei care au ajuns in aceasta organizatie sunt fiinte animate de sentimente profund umane cu caracteristica extrem de negativa.
Voi da cateva exemple, dar din pacate nu voi putea da exemple elogvente deoarece membrii acestei organizatii vor sa ramana in anonimat pentru siguranta lor personala.
    De exemplu avem oameni alimentati de dorinta arzatoare de a distruge, mutila si inscauna orice individ care indrazneste sa arate orice urma de rezistenta impotriva scopului nostru declarat: CUCERIREA LUMII.
Conducerea P.S.-ului vrea sa isi arate recunostinta fata de aceste persoane cu intentii laudabile si demne de respectul intregii organizatii, si de ce nu demne de respectul intregii lumi, intregii rasei pamantene care va fi supusa testului suprem, testul vietii si al mortii, al durerii si suferintei, al conducerii si al subjugarii.
  In acest sens neam propus sa ii onoram, sa le dam demnitate si mandrie acestor membrii, oferindule cateva din urmatoarele grade onorifice:
1-Medalia Coaiele argintii (in grad de cavaler) pentru merite deosebite in cadul organizatiei.
2-Insigna Pula cu cap de diamant(in grad de om pizdos sau femeie puloasa) pentru merite pulo-vaginale in interiorul organizatiei.
3-Emblema Sticla de vodca(graulkd difera in functie de alcolemia pe care premiantul o are in momentul decernarii acestui grad onorific)pentru merite deosebite in domeniul consumului de acool.
4-Emblema Zana Curva-pentru membriii care iau o curva o pun sub perna si dimineata se trezesc cu un banut de aur care va fi donat pentru fabricarea altei medalii Coiul de aur)
5-Encefalul de Bronz,Argint si aur(pentru savanti in functie de descoperirile fiecaruia si de importanta lor)
6-Pizda Otelita(petru membrii care dau dovada de vointa de fier)
7-Cap de coada(pentru cei care sunt in sufletul nostru pe primul loc)
8-Cea mai importanta medalie SteauaP.S.-ului pentru acte de eroism in organizatie si in afara ei.......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu