marți, 5 aprilie 2011

P.L.

            In urma misiunii pe care agentul Seraia Alex cu numele de cod Jitalu di teracota a completato cu succes, am avut o revelatie si anume vom inaugura o ramura noua in cadru P.S., un departament care sa se ocupe cu pacea. Departamentul se numeste P.L.(pacea in lume), si va avea rolul de a instaura si de a mentine pacea in lume. Multi ar intreba: ''Da di se ni trebi noaua pasii? Noi  nu santem malefisi parca?''. Ba da suntem si instauram pacea deoarece daca intreaga lume va fi in ordine si pace atunci cand vom cucerii lumea la propriu si vom instaura un regim crud de tortura si teroare, intr-un cuvant haos, impacul psihologic asupra fiecarui individ va fi mult mai dramatic. Imaginativa sa i-a apa foc brusc exact asa se va intampla si cu viitorul lumii, pace o perioada lunga de timp si apoi haos distrugere in masa etc. Vom instaura pacea prin urmatorii pasi:

1 Vom construii bombe nucleare, deja uzinele noastre duc lipsa de plutoniu si de uraniu pentru ca s-a investit foarte mult material radioactiv in tehhnologii noi. Si anume bombe nucleare de buzunar si de purtat la gat infasurate in plumb ca sa nu radieze purtatorul acestei bombe, cu greutatea de 75 kg(pentru ca majoritatea angajatilor din P.S. sunt foarte puternici si pot manevra cu usurinta aceste bombe, dar nu va lasati pacaliti de greutatea mare a acestor bombe pentru ca ele nu sunt mai mari decat... hai sa spunem o fasola, si de acea pot fi purtate cu usurinta prin buzunar sau la gat.

2 Al II-lea pas se refera la utilizarea acestor bombite. Nu va lasati pacaliti nici de dimensiunile acestei bobme pentru ca o fasola din asta poate rade jumate din Africa de pe harta fara prea mari dificultati. Si deci vom imprastia cateva fasole pe suprafata intregului glob si gata, deodata nar sa mai aiba cine sa se bata cine sa se injure si asa se va instaura pacea.

3 Dupa ce bombele isi vor ainge scopul avem alt dispozitiv denumit HARLETU990011 care emite un camp electromagnetic ce neutralizeaza efectul daunator al radiatilor, pentru ca angajatii P.S.-ului sa poata umbla fara griji prin zonele distruse de radiatii, deci sa poata umbla chiar si la pula goala, nu in veste din plumb.

   La cererea agentului Seraia Alex, am implementat acest program de pacificare fortata a lumii, si deoarece el a venit cu aceasta idee va avea functia de sef al P.L.-ului si il voi lasa pe el sa isi exercite aceasta functie:
El va avea rolul de a alege sigla P.L.-ului, si sa compuna un imn(vocal instrumental) si in vederea atingerii acestui scop am alocat fonduri de 25000000 $. Stim cu totii ca astia sunt bani de bomboane dar criza a ajuns si in P.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu