sâmbătă, 12 martie 2011

Masina timpului.

          Organizatia noastra a descoperit cateva documente secrete ale nazistilor plus ca intr-o seara eram beat si am decodat ''Codul lu Davincii''(in ciuda milioanelor de incercari esuate ale altor genii ale lumii), nimeni nu s-a gandit sa se uite la sfarsitu cartii unde era un exemplificat exact care este modlitatea de, decodare a codului (pentru ca acest cod era asa de bine codat incat si Davinci uita ce a scris). Si mai pe scurt am gasit planurile pentru masina timpului si am si construit-o, iata planurile si voi explica si principiul de functionare:
 1-POLOBOCUL este recipientul de transfer in timp ii facut din lemn de carpen si carpit cu dranita
 2-MOtorul pe pacura si respectiv motorul pe kerosen sunt utilizate pentru crearea miscarii de rotatie asupra polobocului, astfel deschizanduse o poarta catre alta dimensiune mai exact un vacuum de transfer cronologic total.
 3-Dispozitivul de alimentare cu hamsteri, cele 3 acumulatoare de KAMAZ si reactorul nuclear fac parte din sistemul de alimentare energetica
4-rezervorul de HCl (acid clorhidric) alimenteaza reactoarele de plasma care produc o miscare de rotatie opusa miscarii de rotatie a POLOBOCULUI facilitand apritia  vacuum-ului
 5-laserul merge cu motorina ( cu un consum minim de 600L pe secunda) iar in cazul in care ne aflam in sezonul sarbatorilor de iarna laserul poate fi schimbat cu un aruncator de flacari si astfel se poate parlii si porcu.
6-acceleratorul de particule asigura siguranta elementelor organice ale subiectului care va fi trimis in timp, inexistentza acestui dispozitiv ar duce la transferul partial al individului de exemplu sar putea ca acel individ sa fie trimis in viitor fara un picior sau o mana membrele lear raman in prezent.
 7-panoul de comanda controleza toate aceste dispozitive

18 comentarii:

  1. Caut hamsteri pentru a termina de alimentat si eu masina timpului ca am rams fara energie in japoinia cu reactoarele defecte

    RăspundețiȘtergere
  2. TipaCareSeamanaCuAiaDinUnderworld28 august 2011 la 00:30

    Genial..si asa sihihimplu...si eu care pana mea ma kinuiam cu gravitoni sa creez o gaura neagra artificiala care nu doar sa plieze timpul dar si spatziul astfel incat 2 puncte oarecare din univers sa coexiste in acelasi loc si momentO.o fuck Einstein..era und fraier...TU esti inspiratzia si viitorul omenirii! Ma aplec si supun geniului si suprematziei Mariei Tale!

    RăspundețiȘtergere
  3. bun sa vedem. in primu rind itiva trebui un reactor de fuziune pe basa de energie solara si nucleara pentru ca iti trebuie foarta multa energie pentru a face 300000 de kv intro singura secunda din cauza ca acceleratorul de particule consuma foarte mult di cauza ca ii va trebuie un tub in care trebuie scazuta temperatura la -0.39+{97}din care V=-32la puterea 2149 deci asta e prima parte.
    iti va trebui multi protoni care au la baza lor un anumit tip de concentranti ca reactorul de fuziune sa ii incarce si sa ii transforme in electroni care au si ei la baza lor o jumatate macar de cd cadmiu pentru a lasa o parte din nucleu sa functioneze in sens invers asta ii a 2 parte.in a 3 parte e ultima parte din proiect,si cea care nu exista inca,o masa de neutroni si electroni care au la baza Metaloizi este inposibil inca sa introduci o baza de Metaloizi intr-un neutron din cauza ca el nu poate functiona singur adica nu poate sasi ieie singutr energia pentru a functiona.

    RăspundețiȘtergere
  4. generatorul plasmatic nu e o ideie rea dar generatuarele de acel fel se folosesc in cazuri diferite,cum ar fi supra incaizirea atomilor deci nu e o ideie rea de ce ? pentru ca este ca un inlocuitor al metaloizilor dar este inposibil ca o particula sa fie asa mare.poate ca acum nu este asa mare dar vitorul o va face.

    RăspundețiȘtergere
  5. in primul si in primul rind da vinci nare nici un proiect cu masina timpului

    RăspundețiȘtergere
  6. DACA O BASINA VINE CU VITEZA LUMINI TU NICI MACAR NU APUCI SO MAI MIROSI DAPAI S-O MAI SI VEZI,CA O PUNE IN MISCARE CURUL,DA" PANA SA O PUNA IN MISCARE E FERMENTATA SI INTOARSA IN STOMAC SI APOI FACE O EXPLOZIE DE NUMA",NUMA" MAA.IA STATI SA VEDETIAVETI O SECUNDA RABDARE,STAI CA-I PE DRUM.(TEORIA VITEZEI BASINII CARE VINE CU VITEZA LUMINII).

    RăspundețiȘtergere
  7. dute si te arunka de la balkon

    RăspundețiȘtergere
  8. kred k am sa ma intorc in timp ka sa nu o m-ai fut pe mata

    RăspundețiȘtergere
  9. eu am costruito si astazi 13-07-2012 ma duc an vitor la data de 15-07-2012 la ora 18 si iau numerele la LOTO, ma antorc an prezent si bag la LOTO si asa se castiga bani nu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ba voi nu sunteti sanatosi la cap cum sa construiti o masina a timpului ce boala aveti poate vo vindek eu cu 100 de pumni in gura in primul rand da vinci nici nu stia cei masina timpului

    RăspundețiȘtergere
  11. cati oameni ignoranti ... pe pamantul asta

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce te oftici? ca nu ai gasit u solutia

    RăspundețiȘtergere
  13. Da! Ne ofticam pe prostia voastra!

    RăspundețiȘtergere
  14. daca chiar vreti proiectul cu masina timpului va pot servi eu cu toate schitele detaliate....dar exista o problema, merge decit in viitor nu si in trecut.

    RăspundețiȘtergere